Slaap2018-09-09T14:42:31+00:00

Wil jij meer focus, een gezonder gewicht en meer energie?

Slaapgebrek

Is wereldwijd een groot probleem. 40% van de mensen geeft aan te weinig te slapen, 50% van de mensen voelt zich moe bij het ontwaken. Slaapgebrek is een modern probleem: 100 jaar geleden sliep slechts 2% van de mensen minder dan 6 uur. Nu is dat 30%.

De gevolgen

Van slaapgebrek zijn schadelijk. Punt. Het gaat ten koste van je focus, je wilskracht en je geheugen. Ook heb je minder controle over jezelf, stel je taken langer uit en werk je langzamer. Vaak heb je dit zelf niet eens door! Slaapgebrek wordt slecht herkend en erkend.

Maar dat is niet alles

Slaapgebrek vergroot de kans op een hartaanval, maakt je vatbaarder voor ziektes, vergroot je kans op kanker en maakt de kans op ongelukken groter. Ook je huid veroudert sneller, de kans op overgewicht neemt toe en je herstelt slecht van fysieke inspanning.

De oplossing

Investeer in beter slapen! Dat verdien je altijd terug. Maar wat als je wel op tijd naar bed gaat, maar ’s nachts ligt te woelen of piekeren? Hoe ga je om met wisseldiensten? Wat moet je doen als je een avondmens bent? Samen kijken we naar het totaalplaatje.

Reserveer direct jouw plek voor de volgende workshop

  • Als je de dag uitgerust en goedgehumeurd wilt beginnen

  • Als je jouw dieet, sportroutine of andere voornemen wilt kunnen volhouden

  • Als je productiever en meer gefocust wilt zijn

  • Als je de kans op kanker, hart-en vaatziekten en ongelukken drastisch wilt verlagen

Stap 1: reserveer je plek voor de workshop via bovenstaand formulier
Stap 2: kies voor een kleine, een flinke of een complete vitaliteitsboost
Stap 3: bereid je voor op de workshop met het huiswerk dat je via de mail ontvangt
Stap 4: kom naar de workshop en creëer je eigen plan dat werkt
Stap 5: slaap beter en verbeter daarmee ieder aspect van je leven

Ik slaap eigenlijk al jaren niet goed genoeg. Door mijn werk in de financiële sector is het normaal om last minute werk te krijgen met strakke deadlines. Ik heb altijd aanvaard dat weinig slaap hoort bij het werk dat ik doe, maar ik merk nu dat het zijn tol aan het eisen is. Door de inzichten van deze workshop, begrijp ik beter wat de risico’s zijn van weinig slaap. Nog belangrijker, hoeveel invloed weinig slaap op mijn prestaties heeft. Een ding weet ik zeker na deze workshop: ik ga mijn slaap veel en veel serieuzer nemen!

Roos